Новият Galaxy ще е с две SIM карти

S Duos ще се появи на българския пазар в края на септември

Samsung Electronics добави ново попълнение към семейството на смартфона Galaxy. Новият Galaxy S Duos поддръжката 2 SIM карти, което позволява гъвкава комуникация, съобщиха от представителството на корейската компания в България.

Телефонът, който ще работи под работи под операционната система Android 4.0, се очаква да бъде пуснат в продажба на българския пазар в края на септември.

Galaxy S Duos ще е със заоблен панел и гладко, наподобяващо порцелан, покритие. Процесорът ще е 1GHz, а батерия е с капацитет от 1500mAh. Вградената памет от 4GB осигурява достатъчно свободно пространство за снимки и видео. Операционната система Android 4.0 е с нова графика и подобрено меню за по-лесно браузване и навигация.

4-инчов дисплей на Galaxy S Duos е еднакво удобен при онлайн сърфиране, четене на имейли или преглеждане на снимки, и перфектен за гледане на видео или правене на снимки с 5MP си камера, хвалят се производителите. Фабрично инсталираната услуга за комуникации ChatON на Samsung обединява всички потребители на мобилни устройства в една общност, като по този начин им дава възможност за разменяне на съобщения, чатове в група и споделяне на файлове в различни формати като снимки, видео, глас, контакти.

Коментари: 0