Сайтът на Сметната палата не работи

Лишиха ме от удоволствието да прегледам декларациите на властимащите, коментира журналистът Атанас Чобанов пред Economic.bg

Бъг или атака?

3620 ~ 1 мин. четене
Автор: Николай Марченко

Официалната интернет страница на Сметната палата не фунционира по неясни причини, показа преди минути проверка на агенция „Икономика“ (Economic.bg) в сайта http://www.bulnao.government.bg/

За техническия конфуз първо съобщи журналистът Атанас Чобанов, който е редактор на сайта за разследващата журналистика Биволъ. „Сметната палата изчезна“, написа той на „стената“ си в социалната мрежа Facebook. 

Журналистът коментира специално за медията ни как е открил проблема в страницата в събота вечер.„Както обикновено в събота следобед се отдадох на любимото си хоби да проверявам декларациите на властимащите. И ме лишиха от него. Много съм огорчен“, коментира Чобанов за Economic.bg.

Към момента обаче нито сайтът на Сметната палата заработи, нито пресслужбата на институцията уведоми медиите за проблема - очевидно в събота чиновниците не следят състоянието на служебната им страница. 

Подкрепи Economic.bg