Samsung пуска Wi-Fi в пералните машини

Потребителят могат да управляват пералната машина от смартфоните си

684 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Корейският технологичен гигнат Samsung разшири гамата на своите уреди с вградена Wi-Fi връзка, която позволява на потребителите да управляват пералните си машини от смартфон. Благодарения на новото приложение Samsung Smart Washer/Dryer App, потребителите могат да следят и контролират изпирането и цикъла на изсушаване от растояние с помощта на съвместим смартфон.

Пералната машина с предно зареждане и сушилня Washer Dryer Combo е първата с вграден Wi-Fi. Тя притежава функция за бързо изпиране, както и My Cycle функция, която запомня предпочитаната от потребителя програма за изпиране, пише TechNews. Функцията My Cycle позволява на потребителя да зададе предварително своята комбинация от настройки на цикъла за изпиране и сушене, така че да стартира изпирането с натискане на един бутон.

Решаването на проблеми също става по-лесно и от разстояние, благодарение на функцията Smart Check. Автоматична система за грешки открива и диагностицира всеки проблем и предлага решения чрез използване на приложение за смартфон.

Подкрепи Economic.bg