Сидеров към медиите: Хиени, продажници, лешояди, проклети да сте!

Лидерът на "Атака" призова главния прокурор Сотир Цацаров да залавя престъпници, а не да се занимава с измислени скандали, които са организирани от прокуратура и полиция

136 ~ 1 мин. четене

"Вчера във Варна ни посрещна една бандитстка банда". Това заяви лидерът на партия „Атака” Волен Сидеров, във Варна на протест с искане за оставката на областния управител на града, по повод събитията, които се случиха на летището в града, съобщава Радио „Фокус”-Варна”.

Волен Сидеров посочи още, че скандалът е напълно измислен и заяви, че „областният управител на Варна – Иван Великов, който е бивш прокурор, е организирал тези събития”. Сидеров подчерта, че за отрицателно време прокуратурата и полицията са направили този скандал, който е напълно измислен.

Той призова главния прокурор Сотир Цацаров да залавя престъпници, а не да се занимава с измислени скандали, които са организирани от прокуратура и полиция. Волен Сидеров обвини и медиите в некоректно отразяване на събитията, нарече ги „хищници”, „лешояди”, "измекяри", каза че „Господ ще ги накаже за некоректното отразяване” и завърши с „Проклети да сте”.

Коментари: 0