Умна печка изпраща съобщение, когато сготви

Тя ще бъде пусната за продажба през юни на цена от 11 999 долара

300 ~ 1 мин. четене

Умните устройства вече са и в кухнята. "Дакор" (Dacor) представи своята професионална смарт готварска печка за домакинството. Тя има безжичен таблет, на който домакините могат да гледат кулинарни видеоклипове и да свалят рецепти, без да се отделят от нея. В таблета са запаметени и най-различни готварски рецепти. Щом храната се сготви, печката превключва на режим за затопляне и ви изпраща съобщение. Благодарение на приложение за смартфони, може да управлявате печката от всяка точка на света, съобщава БГНЕС.

"Със смарт технологията насърчаваме страстните готвачи. Новата печка обединява прецизността, на която нашите клиенти се радват почти 50 години, и първия по рода си смарт контролер, с който готвенето е по-удобно и лесно", казва президентът на Dacor Стив Джоузеф.

Готварската печка има котлони на газ с месингови горелки и две електрически фурни с 10 режима на работа- конвекция, печене, грил, скара и др. Когато готварският уред се замърси, специална технология с пара почиства леките замърсявания за 30 минути, без готвачът да използва химически препарати.

Професионалната смарт готварска печка за домакинството ще бъде пусната в продажба през юни на уникалната цена от 11 999 долара.

Коментари: 0