Absolut търси по-широко присъствие на българския пазар

Преоткриваме начина, по който хората да се насладят на питието си

Изпълнителният директор на Absolut Elyx Йонас Талин:

Absolut търси по-широко присъствие на българския пазар
~ 3 мин.
Наталия Николаева Наталия Николаева

Йонас Талин - изпълнителният директор на Absolut Elyx и вицепрезидент на Absolut за целия свят дойде на 13 октомври у нас по покана на Перно Рикар България. Той работи в Ню Йорк и отговаря за глобалния бранд мениджмънт, маркетинг и иновации на Absolut Vodka, Malibu и Kahlua.

Талин е енигматична личност и център на медийно внимание по света заради всестранните си интереси. Може да бъде видян сред VIP гостите на Monaco Grand Prix заради любовта си към автомобилите, и на други международни фестивали като филмовия в Кан, Грамитата в Лос Андежелис и Art Basel Miami. Той е страстен пътешественик, посетил над 80 града по света за последните две десетилетия. Дързък авантюрист и изследовател, Талин е изкатерил Mont Blanc - най-високия връх във френските Алпи. Редовно участва в маратона в Ню Йорк и е бил полупрофесионален тенис играч, преди да се захване с бизнес.

Ето какво още ни разказа Йонас Талин при посещението си в България.


Следете новините на Economic.bg през социалните канали на медията: Facebook / LinkedIn / Viber / Instagram / Twitter / Google Новини / Threads