Агенция по заетостта ще приема предложения за социални иновации

Предложения могат да дават всички физически и юридически лица

Агенция по заетостта ще приема предложения за социални иновации

Снимка: Pixabay

972 ~ 1 мин. четене

Агенция по заетостта стартира нова инициатива за събиране на предложения за социални иновации. Целта е да се събират нови идеи или решения, които могат да бъдат реализирани и ще повишат качеството на социалните услуги, предоставяни от Агенцията. 

Иновациите трябва да са в сферата на изпълнение на държавната политика по насърчаване на заетостта, защита на пазара на труда, професионално ориентиране и обучение на възрастни, както и за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа.

Предложения за развитие, обогатяване, промяна или нововъведение в дейността на институцията могат да дават всички физически и юридически лица, както и нейните служители. Те могат да се изпращат на официалната електронна страница на Агенция по заетостта.

За улеснение на желаещите да участват с предложение за социална иновация, е подготвен „Формуляр за подаване на предложение на иновация”. Той обаче не е задължителен и всеки, желаещ да изпрати своята идея, може да я опише в свободен текст.

Попълненият Формуляр или предложенията в свободен текст могат да бъдат изпращани по електронна поща на адрес: [email protected], а повече информация за инициативата може да бъде намерена тук.

Подкрепи Economic.bg