„Агрион“ раздвижва пазара на труда

Земеделската компания разширява агентската си мрежа в цялата страна

„Агрион“ раздвижва пазара на труда
1240 ~ 2 мин. четене
Автор: Агрион Финанс

Най-честият въпрос, който хората си задават, особено в първите месеци след новогодишните празници, е откъде да изкарат допълнително пари над основното си възнаграждение или просто да увеличат доходите си. Отговор на този въпрос дава компанията за професионално управление на земеделски активи „Агрион“. След успешната 2018-а, дружеството ще използва положителния си опит, за да разшири Националната си агентска мрежа. Всеки може да стане агент на Агрион, необходимо е само да има желание да увеличи доходите си.

Всички, които искат имат нужда от допълнителни доходи, са добре дошли при нас“, казаха от ръководството на компанията. Дружеството предлага най-добрите комисионни в бранша и бързо изплащане на възнагражденията. За разлика от другите компании, „Агрион“ не поставя таван на комисионните и гарантира пълно изплащане на парите на своите агенти. От там обещават и изплащане на допълнителни парични стимули при достигане на определени нива.

От „Агрион“ отчитат силен интерес към инициативата. Дружеството не поставя никакви ограничения за сферата, в която работят или са работили нейните агенти. Те може да са брокери на недвижими имоти, застрахователни агенти, хора, предлагащи бързи кредити или пенсионно осигуряване, дилъри на коли, счетоводители, безработни, дори без никакъв опит.  Желаещите могат да получат допълнителна информация на безплатния телефон 080011166 или да пишат на [email protected].

„Всички наши агенти получават безплатно обучение и пълна подкрепа от експертите на Агрион по време на целия процес“, категорични са от компанията. Дружеството осигурява безплатни правни консултации и търговски съвети за потенциалните им клиенти, изваждане на всички необходими документи за сключване на сделки и др. Това, според специалистите по човешки ресурси, е изключително предимство, тъй като ще могат бързо и лесно да приключват сделките си и да получат договорените комисионни възнаграждения.

Според агенти, които вече предлагат услугите на земеделското дружество, брандът „Агрион“ им помага да сключват сделки значително по-лесно. Хората разпознават името на компанията, имат доверие на дружеството, което улеснява значително работата. Според проучване на нагласите на притежателите на имоти, „Агрион“ се ползва с най-голямо доверие в бранша. Над 53% от анкетираните са запознати с дейността на компанията, а повечето собственици на земя, които са решили да продават посочват именно „Агрион“ като предпочитан партньор при сделка.

За по-малко от 5 години компанията се наложи като най-иновативната в бранша, въвеждайки най-модерните и съвременни форми на управление на поземлени активи.  „Агрион“ предложи уникален бизнес модел, което я превърна в най-предпочитания партньор на собствениците на земя и на земеделските производители. „Агрион“ е първата българска компания, която изгради професионална верига от офиси на ключови точки в страната и въведе нови стандарти в земеделието, излизайки от анонимния модел на повечето посредници в бранша.

Според експертите, чрез разширяването на агентската си мрежа в цялата страна, „Агрион“  ще затвърди позицията на лидер в българското земеделие.

Подкрепи Economic.bg