Airbnb ви кани да спите под пирамидата пред Лувъра

Така сайтът отбелязва 30-годишнината на емблематичната стъклена структура

Airbnb ви кани да спите под пирамидата пред Лувъра
3365 ~ 1 мин. четене
Airbnb издига „Нощ в музея“ на следващото ниво с нов конкурс. Сайтът за отдаване под наем на имоти дава възможност на двама фенове да спят в емблематичната стъклена пирамида пред Лувъра в Париж. А тя ще е една невероятно красива спалня.

За първи път в историята любителите на изкуството ще имат възможност да спят в Лувъра, прекарвайки нощта заедно с шедьоври като Мона Лиза и Венера Милоска.

Престоят, който ще се състои на 30 април, ще даде възможност на победителя и неговия гост да видят как изглежда музеят по тъмно.

При пристигането си гостите ще бъдат посрещнати от специалист по история на изкуството, който ще ги отведе на частен тур.

След това те ще се насладят на аперитив, вдъхновен от Ренесанса, докато се излежават в "разкошен парижки салон" и слушат френската музика на винилова плоча. И на "акустичен концерт в пищните покои на Наполеон III".

В края на нощта, гостите ще отидат да спят в спалнята си с пирамидална форма, която ще е в пирамидата и ще бъде специално проектирана да празнува 30-годишнината на сградата, според Airbnb.

За да влезете, трябва само да посетите airbnb.com/louvre преди 12 април в 23.59 ч. френско време и отговорете на един въпрос: Защо ще сте идеалният гост на Мона Лиза?
Коментари: 0