Apple направи и маска за лице (видео)

Предпазните средства са проектирани от екипите, разработили иновативните устройства iPhone и iPad

Apple направи и маска за лице (видео)

Снимка: БТА

Apple е известна със своя елегантен и иновативен дизайн, както и с продукти, които променят „играта“. Така че в сегашната пандемична ситуация изглежда нормално и подходящо Apple да разработи своя собствена версия на продукт, който хората по света използват ежедневно: маски за лице.

През последните седмици се появиха слухове, че Apple е създала специални маски за лице за служителите си, а сега снимки и видео в социалните мрежи потвърждават информацията. Технологичния репортер Марк Гурман публикува снимка на маската в Twitter, а канадският влогър Луис Хилсентегер, познат от Unbox Therapy в Youtube, качи и видео.

Маските са проектирани и разработени от екипите за инженеринг и дизайн в Apple, „същите групи, които работят върху устройства като iPhone и iPad“, съобщава Bloomberg.

Маските за лице изглеждат като типичен продукт на Apple. Те имат минималистичен дизайн и се съобщава, че са опаковани по пет в кутия. На нея пък има писмени инструкции, които казват на потребителите да си мият ръцете, как да отворят маската и как да регулират каишките, за да паснат идеално на лицето.

Маската на Apple се различава от другите – тя е направена от три слоя дебел филтриращ материал, който може да се измие до 5 пъти, но не може да се ползва повече от 8 часа.

Коментари: 0