BILLA откри 129-ия си обект в България

Той се намира в столичния квартал \"Люлин\"

BILLA откри 129-ия си обект в България

BILLA откри 129-ия си обект в страната и 53-ти в София. Той се намира в столичния квартал "Люлин" на бул. "Панчо Владигеров" 15. Направената от компанията инвестиция в обекта е над 2 млн. лв. Магазинът е разположен на 830 кв.м. търговска площ и в него се разкриват 25 работни места.

Новият супермаркет в "Люлин" 6 ще предлага на своите клиенти промоционални предложения всеки ден, както и познатите продукти от собствените марки на веригата - Clever, BILLA, BILLA Premium, „BILLA Градини“, прясно изпечен хляб на всеки 30 минути и жива бира. 


„Щастливи сме, че отваряме четвърти пореден супермаркет в кв.Люлин. Това е показателно, че жителите на квартала са доволни от продуктите и услугите ни. Вярваме, че новият супермаркет бързо ще се превърне в любимото им място за пазаруване и гарантираме за богатия му и качествен асортимент на достъпни цени, който е запазена марка на BILLA. Основен приоритет за нас е да превръщаме пазаруването на всеки един наш клиент в приятно изживяване, затова ще продължим да следваме същите високи стандарти и да се развиваме с все така динамичен темп“, коментира Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България.


От началото на 2019 г. до момента търговската верига откри 5 нови обекта, като заедно с тях разкри и нови работни места – общо 217. Така BILLA продължава да държи лидерската позиция по брой магазини в София и страната и остава един от най-големите и стабилни работодатели на българския пазар. В компанията работят над 4500 служители.

Коментари: 0