BILLA откри два нови магазина в един ден

Обектите се намират в Mall of Sofia и в Кърджали

BILLA откри два нови магазина в един ден
4799 ~ 2 мин. четене

BILLA България откри два магазина за един ден и вече посреща своите клиенти в 115 супермаркета в 37 града в страната. Новите обекти на търговската верига се намират в Mall of Sofia и в най-големия квартал на Кърджали – „Възрожденци“. Още с отварянето си двата магазина привлякоха стотици клиенти, които имаха възможност да се възползват от редица атрактивни предложения и да си закупят свежи продукти на достъпни цени.

Супермаркетът в Mall of Sofia е със специална концепция, адаптирана към голям търговски център. Основен акцент са продуктите, приготвени на място, като прясно изцедени фрешове, ароматен хляб, изпечен от сертифицирани BILLA пекари, и апетитни месни и безмесни грил специалитети. Новият магазин разполага с витрини на обслужване с месо и риба, откъдето клиентите могат да избират между богато разнообразие от пресни и висококачествени продукти. Любителите на бирата пък ще имат възможност да се освежат с живо пиво с уникален вкус. Супермаркетът в Mall of Sofia е четвъртият обект на BILLA в голям търговски център в столицата. Другите три са в Serdika Center, Park Center и Mega Mall.

Новооткритият магазин в Кърджали се намира на ул. „Баба Тонка“ 24 и е вторият обект на веригата в града. В него се предлага характерният за BILLA богат асортимент с доказано качество – винаги свежи плодове и зеленчуци, отгледани в едни от най-плодородните кътчета на България, прясно месо с гарантиран произход и млечни продукти по БДС. 

„Щастливи сме, че BILLA продължава да се разраства и да достига до все повече българи. В един и същи ден стъпваме едновременно в най-големия квартал на Кърджали и в Mall of Sofia, който е сред най-атрактивните търговски центрове в столицата. Двата магазина са на изключително удобни и комуникативни локации и ще предложат на клиентите добре познатите им висококачествени продукти и безупречно обслужване. Фактът, че всяка седмица над 1 милион българи пазаруват при нас и ни гласуват доверие, ни стимулира да продължим да работим по същия начин и да разширяваме мрежата си“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.  

Подкрепи Economic.bg