Националният форум „За туризма” започва на 16 март

Проявата цели максимално да съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги

Националният форум „За туризма” започва на 16 март

За четвърта поредна година  изложението и бизнес форума „За туризма 2018” ще посрещне представители на бранша от региона и страната  на 16 и 17 март в Експозиционен център Флора.

Проявата цели максимално да съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на потребности на различните целеви групи, включително и българските туристи, за да оставят трайни положителни впечатления и удовлетворение от реализираната почивка.

Форматът на събитието е делови и е типична среща B2B.

Какво ще предложат участниците в изложението на клиентите си за новия туристически сезон?

 • Да заредят своите обекти с качествени и здравословни родни хранителни  продукти:
 • Български едър розов домат, който издържа свеж цял месец.
 • Висококачествени и вкусни  зеленчукови и плодови консерви, които  са намерили пазар във всички части на света.
 • Висококачествени млечни продукти, произведени от 100% свежо мляко от сърцето на Добруджа.
 • Качествени напитки - кафе и чай със запазен и богат  аромат, както и кафе машини и професионално оборудване и сервиз, натурални сокове.

Почистваща техника, препарати и консумативи,  необходими във всеки туристически обект:

 • Апарати за омекотяване на водата и качествени солни таблетки, които да гарантират надеждната му работа срещу щетите, които нанася варовиковата ерозия върху  бойлери, радиатори, перални и съдомиялни машини.
 • Богата гама от нови екопродукти и консумативи - сертифицирани и изцяло направени от био разградими продукти за хигиената, дезинфекцията и  кейтъринга за професионалистите от ХоРеКа сектора.
 • Изделия за еднократна употреба, различни видове опаковки и пластмасови транспортни опаковки.

Хотелско обзавеждане, кухненско и ресторантско оборудване:

 • Уникални, икономични и високоефективни машини за почистване на хотели, кухни, заведения,  големи зали, административни сгради и други обекти.
 • Последни модели хотелски легла и матраци, съчетаващи красивия дизайн с високо качество и функционалност.
 • Алуминиеви парапети, сгъваеми стъклени системи, метални конструкции и стъклени навеси и козирки, профили и аксесоари с най-високо качество, съобразено със актуалните европейски стандарти.
 • Професионалното кухненско оборудване за хотели, ресторанти, заведения за обществено хранене и туристически обекти, като се предлага и проектиране, комплексна доставка и монтаж.

В семинарната програма ще се представят добрите практики и достъпни решения за внедряване и управление на софтуер в хотели и ресторанти, представени от Microinvest. Община Бургас  и ОП „Туризъм” ще се включат в Бизнес форума със свои експерти за представянето на нови туристически обекти и коментар по актуални въпроси за развитието на туризма в региона.

Всички представители на туристическия бранш могат да включат в календара си посещение на изложението За туризма 2018, за да бъдат в крак с тенденциите и новостите в неговото развитие и за да осигурят успех в своя бизнес.

Организатор на проявата е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център Флора и подкрепата на браншови организации от сферата на туризма. Повече информация „За туризма 2018” можете да намерите на Facebook-страницата на събитието.

Коментари: 0