Добрата мото екипировка спасява живота

„Линсън Мото“ разполага с два физически и един онлайн магазини

Георги Личков, управител на „Линсън Мото“:

Добрата мото екипировка спасява живота

Снимка: Serpact

4793 ~ 2 мин. четене
Автор: Serpact

Г-н Личков, кои са „Линсън Мото“ и какво предлагат?

- „Линсън Мото“ са специализирани физически и онлайн магазини за продажба на мото екипировка, включваща мото екипи, якета, панталони, ботуши, каски, ръкавици и  принадлежащите към тях аксесоари. Дистрибутор сме за България на марките O’NEAL, LAMPA srl, VEMAR, SIMPSON, SPIDI, SHAD и други. Предлагаме и мото части и консумативи на водещи марки в бранша.

Идеята за създаване на магазина се зароди преди 10 години, когато осъществих една моя младежка мечта и закупих първият си мотор. Впоследствие, процесът на търсене на подходяща мото екипировка се оказа сложен. Много често новата екипировка на известни марки е доста скъпа, а в България избор на втора употреба почти няма. Проучихме някои европейски пазари, както и процесите на доставка, и решихме да съчетаем удоволствието с работа.

Основната ми идея беше да направим онлайн магазин, в който да предлагаме на своите клиенти екипировка, която да осигурява едновременно сигурност, защита и комфорт при шофиране, а също така да бъде на достъпни цени. Така започнахме, но тъй като при този вид екипировка има голяма разлика в размерите на различните марки и модели и същевременно е много важно тя да пасва максимално добре на индивидуалните нужди на всеки един клиент, отворихме и физически магазин. В момента „Линсън Мото“ разполага с два физически обекта и един електронен магазин.

- Какво са моторите за вас, за рокерите?

- Убеден съм, че любовта към моторите и високите скорости е мечта на всеки младеж и след като веднъж се докоснеш до тази страст, тя те пленява за цял живот. Магията да се движиш порейки вятъра сред природата те омайва толкова много, че искаш още и още. За мен това е уникално изживяване, което трудно се описва с думи. За мнозина моторът е начин на живот, който дава неизчерпаема свобода на духа.

- Как се постига успех? А успех в интернет? Какви са вашите съвети за онлайн търговците и предприемачите?

- Човек трябва да обича това, което прави и не защото така успехът ще дойде по-лесно, а защото ще му помогне да не се отказва. И при нас успехът е плод на много труд и упоритост. Успяхме да изградим екип от професионалисти, който е отдаден на работата си, това помага много. Електронните пазари се развиват бързо, конкуренцията се увеличава, стремим се непрекъснато да отговаряме на нуждите и желанията на нашите клиенти. Следим тенденциите в бранша и се стараем да поддържаме актуално и съдържанието в нашият магазин. Нямам точна формула за успех, но бих посъветвал колегите си да не се отказват и смело да развиват идеите си.

- Какво предстои при вас?

- Насоките, в които работим, са няколко - водим активни преговори с производители на мото екипировка с цел да увеличим асортимента. Голям дял от дейността ни вече имат и резервните части и аксесоари. Планираме разширяване на магазинната мрежа. От миналата готина успешно работи вторият ни обект за Плевенска област в с. Българене.

За удобство на клиентите от началото на годината предлагаме изкупуване на стара мото екипировка, втора употреба и бартери за стара мото екипировка.

- Какво бихте казали на хората, за които моторите са страст?

- Животът е дар, който трябва да пазим. Не правете компромис с качеството и правилното подбиране на мото екипировката си, тя би помогнала да се предпазите от тежки наранявания и контузии при евентуален пътен инцидент!

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg