Доган вижда в Борисов „подготвен човек“, смята самият премиер

Бойко Борисов изрази съгласие с част от казаното от Ахмед Доган

Доган вижда в Борисов „подготвен човек“, смята самият премиер
Бойко Борисов изрази съгласие с част от казаното от Ахмед Доган в речта му по време на коледното празненство на ДПС. Тогава почетният председател на партията подчерта, че кабинетът няма алтернатива. Това даде повод на премиера да определи Доган като "мъдър човек, който след 27 години в управлението разбира какво ще се случи, ако вотът на недоверие (срещу ГЕРБ, б.ред.) успее". Според Борисов би последвала катастрофа.
 
Бившият председател на ДПС, смята още министър-председателят, се е обърнал към БСП и своите съпартийци с призив да не прибързват с опитите да свалят ГЕРБ и Патриотите от власт с изкуствени инструменти. „Изчакайте си времето, сега не сте готови“ - това послание е разтълкувал премиерът в думите на Доган. 

Борисов смята още, че някогашният му политически опонент вижда в него „подготвен човек“, който прави добри неща и за съседите ни, и за Балканите, и какъвто сегашната опозиция първо трябва да си създаде преди да реши да сваля кабинета. „Това им каза и според мен е прав“, изтъкна Борисов и добави: „Иначе ще е катастрофа, а ние сме го виждали това – ще докарат един „нов Орешарски“ и след 3 месеца ще падне“, обобщи мнението си министър-председателят в интервю за предаването "Панорама" по БНТ. 
Коментари: 0