Fibank подкрепя жените в бизнеса с нова програма Smart Lady

Нежният пол в предприемаческите среди ще може да се възползва от редица специални услуги

Fibank подкрепя жените в бизнеса с нова програма Smart Lady
2003 ~ 2 мин. четене
Автор: Вероника Тонева
Първа инвестиционна банка (Fibank) представи своя нов продукт, насочен изцяло към жените в бизнеса - Smart Lady. На стилна закуска в Музея за съвременно изкуство, навръх най-женския празник 8-ми март, компанията представи новия пакет от услуги, който ще помогне на нежния пол да се чувства спокоен и сигурен в постоянно променящата се и изискваща бизнес среда.

Пред репортер на Economic.bg изпълнителният директор на Fibank Севдалина Василева обясни, че програмата е плод на много работа през изминалите години, а нейното начало идва със създаването на First Lady от Първа инвестиционна банка и Diners club през 2007 г. 

„След много работа с малките и средни предприятия, дългогодишния опит и всички проучвания и фокус групи, които направихме дойде момента, в който ние имаме готовност да предоставим тази цяла програма – обединение на кредитни продукти, специални условия, възможност за транзакционно банкиране“, разказа Василева. Основен акцент в услугата е специалното внимание към най-съкровения и едновременно най-напрегнат момент в живота на жената – майчинството. От Fibank са се погрижили за клиентите на програмата да осигурят 15 месеца по време на майчинството, през които да се гарантира намаляване на вноската според индивидуалните параметри на кредита и според желанието на дамата.

„Здравето на жената е в основата на здравето на нацията. Ние искаме да помогнем на жените хем да продължават с работата и бизнеса, хем да се чувстват спокойни по време на майчинството“, допълни Севдалина Василева.Програмата Smart Lady включва не само възможности за кредитиране, но и редица други финансови и нефинансови решения, които да предложат на дамите подкрепа и спокойствие в бизнеса. Банката предвижда и възможност за цялостно обслужване, както и специален пакет с грижа към служителите на фирмата, който включва оферта с преференции по всички банкови услуги, както и допълнително здравно осигуряване. Дамите ще получат специално разработени здравни застраховки „Здраве“ и „Спокойствие“. 

Партньор на Fibank е Mastercard и Съюз произведено в България.
Подкрепи Economic.bg