Къде няма да има вода в София на 19 септември 2019 г.

Четири ремонта са предвидени за утре

Къде няма да има вода в София на 19 септември 2019 г.
На 19 септември 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иларион Драгостинов", кв. „Подуяне", се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Иларион Драгостинов" от ул. „Калиманци" до ул. „Каймакчалан";
ул. „Каймакчалан" от ул. „Иларион Драгостинов" до ул. „Стоил войвода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каймакчалан" ъгъла с ул. „Иларион Драгостинов".

-На 19 септември 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Роза", с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Детелина", ул. „Роза", ул. „Сълзица" от №6 до №12.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Янчовска река" ъгъла с ул. „Детелина".

-На 19 септември 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цариградско шосе", кв. 7-ми 11 километър, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв. 7-ми 11-ти километър, бул. „Цариградско шосе"  от  № 119  до  № 139, 
ул. „Проф.Константин Костенечки",  ул. „Константин Илиев", ул. „Магнаурска школа", ул. „Изворът на Белоногата", Бензиностанция ОМВ на бул."Цариградско шосе"  № 123А  и  „Университет по библиотекознание и информационни технологии".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Магнаурска школа" пред хотел АТМ.

-На 19 септември 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Козлодуй", кв. „Банишора", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. "Опълченска",ул. "Козлодуй", ул. "Свищов", бул. "Сливница" от ул. "Калофер" до ул. "Опълченска".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня" ъгъла с ул. „Свищов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0