Къде ще спира водата в София на 25 октомври 2018 г.

Предвидени са редица ремонти

Къде ще спира водата в София на 25 октомври 2018 г.
На 25 октомври 2018 г. (четвъртък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на резервоар Железница, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: с. Железница.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на площада.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски", с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Балевица", по ул. „Георги Бенковски" от ул. „Димитър Ашов" до ул. „Балевица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Георги Бенковски" №40.

-Във връзка с монтаж на спирателен кран до бл. 72, жк. „Младост" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: бл. 70, бл. 70А, бл. 72, бл. 72А, бл. 73, бл. 75А, бул. „Андрей Сахаров" № 23, 25, 48, 50, 52 и 56,  и Посолство на „Либия".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 71.

-Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Народен герой", кв. „Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Любляна", ул. „Букет", ул. „Войводина могила", ул. „Народен герой"; ул. „Любляна" - търговски обекти между ул. „Народен герой" и ул. „Калояново" без магазин „Фантастико";ул. „Любляна" №34А и 34 Б.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народен герой" ъгъла с ул. „Рачка".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

-Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Балкан"и ул. „Васил Левски", кв. „Ботунец", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: кв. „Ботунец"-  първа част.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Балкан" пред детската градина.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 8, кв. „Враждебна", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. 30, ул. 5, ул. 8, ул. 41.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 8 ъгъла с ул.41.

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Борисов Величков", кв. „Орландовци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: ул. „Петър Борисов Величков" от ул. „Моравча" до ул. „Ком".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Петър Борисов Величков" ъгъла с ул."Ком".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121.
Коментари: 0