Кайли Дженър изкарва за 2 часа колкото средния американец за година

Тя прави по над $19 хиляди на час

Кайли Дженър изкарва за 2 часа колкото средния американец за година
Вероятно вече сте чували за клана Кардашиян-Дженър, както и че са много богати. А в едно скорошно изследване се поставя ясен контраст между техните приходи и тези на средния работещ американец.

Според статистиката на Бюрото на труда за второто тримесечие на 2018 г. средният американски работник прави 45 552 долара годишно. Кайли Дженър, най-младата от клана Кардшиян-Дженър изкарва тази сума за малко повече от два часа,пише "Бизнесинсайдър".

20-годишната дама - модел, риалити звезда, а отскоро и предприемач с успешна линия козметика, е изкарала 166.5 млн. долара между юни 2017 и юни 2018 г., според Forbes. Разбито, това се равнява на $19 007 на час, което означава, че Дженър прави 45 552 долара - сегашната средна заплата в САЩ - само за 2,38 часа.

Най-голямата част от приходите й идват от козметичната компания Kylie Cosmetics, но също така тя участва заедно със семейството си в риалити шоуто "Keeping Up With the Kardashians" и изкарва милиони долари, промотирайки продукти в социалните мрежи. Наскоро тя бе обявена за най-печелещата знаменитост в Instagram, като изкарва по 1 милион долара на пост.

На средния работещ американец ще му трябват 10 години, за да спечели колкото Кайли Дженър за ден.
Коментари: 0