„Кмет на месеца“ се завръща с „Магията на Коледа в моя град“

Онлайн гласуването ще продължи до 20 декември включително

„Кмет на месеца“ се завръща с „Магията на Коледа в моя град“
Конкурсът "Кмет на месеца" се завръща с тема "Магията на Коледа в моя град". Организирана от Портала на българските общини Kmeta.bg, благородната надпревара между екипите на градоначалниците стартира в празничния декември днес. Онлайн гласуването на Kmeta.bg в секцията "Кмет на месеца" ще продължи до 20 декември включително. А на 21 декември 2018 г. ще обявим победителите.

В празничния последен месец на годината екипът на Kmeta.bg номинира за вота кметове от 9 общини на базата на наблюденията си по организация на коледния календар в общините с концерти, празнична украса, базари, различни благотворителни инициативи. На номинираните желаем успех в конкурса, а на останалите ръководители на местни администрации - много празнично настроение за тях, екипите им, жителите и гостите на градовете. Убедени сме, че в объркания и нечестен свят, в който живеем, трябва да имаме поводи да позитивни нагласи и оценки.

Вижте кои са номинираните и дайте своя вот. Конкурсът по традиция е разделен в три категории - общини с население под 20 000 жители, общини с население между 20 000 и 50 000 жители и общини с население над 50 000 жители. Във всяка от трите категории са номинирани по трима кметове.

Победителите в онлайн допитването ще получат специални сертификати.

Гласувайте в конкурса "Кмет на месеца" да декември 2018 г. на тема "Магията на Коледа в моя град":

- за малка община
- за средна община
- за голяма община

Всеки месец и през 2019 г. Kmeta.bg ще организира конкурс "Кмет на месеца" по различни теми.
Коментари: 0