Компания за автомобилни части търси инженери и стажанти

Програмата ще обхване специалисти от регионите Враца, Мездра, Монтана, Карнобат, Айтос, Бургас

Компания за автомобилни части търси инженери и стажанти
4697 ~ 2 мин. четене

Около 50% от всички кабелни модули на Skoda Octavia се произвеждат от „СЕ Борднетцe–България”, а развитието на компанията е подсигурено с нови поръчки и проекти, което налага нужда от допълнителни технически специалисти, владеещи немски или английски език. Това сподели представителят на компанията за електрически кабелни системи в дискусия на тема “Какви възможности за професионална реализация предоставя автомобилният сектор в България?“, която се проведе в София вчера.

Перспективен индустриален сектор, работа с иновативни технологии и оборудване, обещаваща кариерна пътека, мултинационална корпоративна среда, множество обучения на място и в задгранични локации на компанията – това са предимствата, които „СЕ Борднетце-България“ предлага на бъдещите си инженери, логистици и служители в отдел „Качество“. За кадрите си, които не живеят в близост до предприятията, компанията осигурява транспорт и поема разхода по релокация. Желаещите могат да кандидатстват за работа през секция „Кариери“ на българския уебсайт на компанията sebn.bg, а за определени позиции – и през международния портал sebn-career.com

В момента се подготвя и стажантска програма за студенти и млади специалисти от регионите Враца, Мездра, Монтана,  Карнобат, Айтос, Бургас. Те трябва да са завършили наскоро техническа специалност или да им предстои завършване тази година. 

В дискусията, организирана от Аутомотив Клъстер България(АКБ) в рамките на Национални дни на кариерата 2016, участваха представители на пет големи компании-производители на автомобилни части, опериращи в България. Участниците в дискусията разказаха подробности относно типа производство, представиха перспективите за развитие на фирмите, стажантските програми и възможностите за наемане на нови служители „СЕ Борднетце-България“ ЕООД  беше представена от Стефан Богунов, мениджър Производство” в предприятието в Карнобат.

Подкрепи Economic.bg