Lost се завръща със 7-и сезон

Островът може да бъде преразгледан от различна гледна точка, убеден е един от създателите на сериала

Lost се завръща със 7-и сезон
Изпълнителният продуцент и сценарист на поредицата Lost (Изгубени) Карлтън Кюз обяви, че новият (седми) сезон на сериала е "неизбежен", като се има предвид че Disney e собственик на франчайза.

Обсъждайки шоуто десет години след премиерата му, Карлтън Кюз оприличи сериите на една от поредиците на "Хрониките на Нарния" и добави, че островът може да бъде преразгледан от различна гледна точка.

"Disney притежава франчайза, компанията е направила много пари от сериите и затова е много трудно да си представим, че просто ще оставят шоуто да потъне в забрава завинаги", каза той пред  ABC.

"Все някой ще намери начин да разкаже "Изгубени" по друг начин. Мисля, че това е неизбежно. Не знам как ще стане, но не мисля, че има друг вариант", добави той.

Американският сериал бе излъчен за първи път по ABC на 22 септември 2004 г. Драмата проследява живота на група хора, оцелели след самолетна катастрофа на загадъчен тропически остров, след като пътнически самолет, летящ от Сидни, Австралия, за Лос Анджелис, САЩ, се разбива някъде в Южния Пасифик.  Всеки епизод типично представя основен сюжет, развиващ се на острова, както и второстепенен от друг момент от живота на някой от персонажите.

Създаден е от Деймън Линдълоф, Джей Джей Ейбрамс и Джефри Лийбър, които споделят сценария на пилотния епизод, режисиран от Ейбрамс. По време на излъчването Линдълоф и Карлтън Кюз служат като главни сценаристи и работят с голям брой изпълнителни продуценти и сценаристи. Поради големия си състав и разходи за снимане, главно в Оаху, Хавай, сериалът е един от най-скъпите в телевизията.
Коментари: 0