Moto Mods - трансформира смартфона за секунди

Компанията представи и най-тънкия премиум смартфон в света

Moto Mods - трансформира смартфона за секунди

Moto Mods 

Moto Mods е нова ера в мобилните технологии, която позволява смартфонът Moto Z да се трансформира по желание на потребителите. Той може да се превърне в 70-инчов филмов проектор с Moto Insta-Share Projector. 

Power Pack модулът за зареждане моментално добавя до 22 часа издръжливост на телефона, а освен това е и с модерен дизайн от kate spade new york, TUMI и Incipio. Той може да се променя със Style Shells. 

Мощни магнити свързват Moto Mods модулите толкова лесно, че могат да се разменят според нуждите на потребителите. 

Чрез новата програма Moto Mods Developer Program, всеки дистрибутор ще има уникалната възможност да участва в изграждането на екосистема от най-съвременните иновации и да промени бъдещето на мобилните технологии. 

Lenovo Capital and Incubator Group (LCIG) разработва фонд, който да стимулира идеите и иновациите, свързани с платформата Moto Mods. Това не е всичко,  LCIG са вложили $1,000,000 във фонда, който ще финансира най-добрите Moto Mods прототипи до 31 Март 2017 г.

Moto Z ще бъде в наличност в световен мащаб от началото на септември заедно с Moto Mods. 


Moto Z - Най-тънкият премиум смартфон в света:

Изработен от алуминий и стомана, употребявани във военните летателни машини, забележителният Moto Z е смайващо тънък (само 5.2 мм), но и забележително устойчив, ултра лек и с 5.5” Quad HD AMOLED дисплей. Той е с мощен с Qualcomm® SnapdragonTM 820 процесор, 4GB RAM и 34 GB или 64 GB вградено място за съхранение. 

Moto Z има 13MP камера с висока резолюция, оптична стабилизация и лазерен автофокус, които превръщат вашите снимки в красиви и реалистични изображения, независимо от светлината. Предната 5MP камера е с широкоъгълна леща. Устройството има и допълнителната предна светкавица.

Смартфонът е с водоотблъскващото покритие и с четец за пръстови отпечатъци. Батерията има до 24 часа живот, а с TurboPower технологията получавате до 7 часа работа с едва 15-минутно зареждане.

MicrSD картата се продава отделно. Съдържание с DRM рестрикции не може да се премества на картата. 200GB е максималният наличен капацитет.


Moto Z Force: 

Разбиваме всички очаквания – отново – с елегантния, метален дизайн на Moto Z Force и Moto ShatterShield технология от второ поколение, гарантираща, че дисплеят няма да се счупи или напука дори при най-непохватното/бруталното изпускане.


Moto Z Force:

Смартфонът надминава функциите на Moto Z с до 40 часа издръжливост на батерията и най-бързото TurboPower зарядно правено някога. С едно 15-минутно зареждане, батерията издържа до 15 часа. Заснемат се кристално ясни снимки при всякаква светлина с водеща в индустрията 21MP камера с оптичен стабилизатор, автофокус със засичане на фаза и лазерен автофокус.

Коментари: 0