Най-добрите работодатели в България според Career Show Index

В класацията на Career Show Index намират място компании от различни сектори, с различен размер и история

Най-добрите работодатели в България според Career Show Index

Снимка: Pixabay

10027 ~ 1 мин. четене
Симона Димитрова Автор: Симона Димитрова

И тази година Career Show Index 2021 отличи 100-те най-добри работодатели в България за 2021 г. Класацията, изготвяна всяка година от едноименната платформа за търсене и намиране на работа, е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години. Победителите се определят от независимо жури от световнопризнати професионалисти с дългогодишен опит в различни области, твърдят съставителите на индекса.

В класацията намират място компании от различни сектори, с различен размер и история на пазара на труда у нас. Сред 100-те най-добри има както компании с хиляди служители и десетилетно присъствие в България, така и стартъпи и млади компании, които доказват, че успешно разработената стратегия за развитие на благоприятна работна среда е ключова част от формулата за успех на всеки работодател.

Класацията Топ 100 най-добри работодатели в България отличава компаниите, които систематично и целенасочено се развиват както икономически, така и в сферата на стимулиране, задържане и развитие на човешкия ресурс”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Ето и Топ 10 на най-добрите работодатели в България за 2021 г.:

За сравнение ето как изглежда класацията на Career Show Index през 2020 г., в която част от тазгодишните първенци отново присъстват:

Коментари: 0