Най-голямата ледена пързалка на Балканите отваря врати утре

Много награди и шоу програма ще забавляват гостите

Най-голямата ледена пързалка на Балканите отваря врати утре

Най-голямата ледена пързалка на Балканите М tel Rink отваря врати.Много награди и шоу програма ще забавляват гостите на откриването, съобщават организаторите.

За поредна година най-голямата ледена пързалка на Балканите M tel Rink ще отвори врати на 11 декември (четвъртък) в 17 часа на езерото „Ариана”. На откриването ще присъства столичния кмет г- жа Йорданка Фандъкова.

Настроението на леда ще поддържа DJ JAY Змей,заедно с водещите Мишо Дузев и Иво Райчев, специални гости са звездите на Х Фактор, а специално за всички присъстващи ще има безплатен вход за M tel Rink в деня на откриването. И тази година няма да липсват изненади – М тел ще предизвика способностите на всички майстори на пързалянето със специално организирани игри с награди .

M tel Rink е разположена на 1400 кв.м. и ще работи денонощно. Входът за пързалката е 5 лева. Цената за наем на чифт кънки  е 4 лева. 400 чифта кънки ще се дават под наем, а за учениците  пързалката ще бъде безплатна всеки ден от 8 до 9 :30 часа. 

Освен да забавлява, целта на М tel Rink е да се превърне и в един от спортните центрове на София, като насърчава повече хора да спортуват. Зимните забавления на пързалката ще продължат до края на март 2015 година.

Коментари: 0