Онлайн търговецът About you стъпи в България

Важна част от маркетинга на фирмата е персонализацията и работата им с инфлуенсъри

Онлайн търговецът About you стъпи в България

Снимка: Facebook/aboutyoubg

Една от най-бързо развиващите се компании за електронна търговия в Европа – About you, стъпи в България. След масивна реклама в страната ни през последните седмици от днес сайтът за продажба на дрехи и модни продукти е вече активен. В него се предлагат над 2000 марки за мъже, жени и деца.

„Като модна и технологична корпорация, заедно с нашия екип, нашата амбиция е да дигитализираме класическата разходка за пазаруване, като създадем вдъхновяващо и персонализирано пазаруване на смартфона“.

About you е дружество, базирано в Хамбург, а фокусът е изцяло към онлайн търговия, която те развиват в над 15 пазара. Приложението за смартфон е най-важният канал за продажби на компанията, генерирайки 75% от приходите ѝ.

Важна част от маркетинга на фирмата е персонализацията и работата им с инфлуенсъри. Например логото на „About You“ при регистрация се променя на „About (име на клиента)“. Уеб магазинът и приложението генерират персонализирани емисии и персонализирани предложения за продукти за клиенти въз основа на предишни покупки, харесвания на марки, хора и продуктови групи и вероятности за покупка на хора с подобни профили.

Оценката на фирмата е над 1 млрд. долара, а през фискалната 2019/20 г. са отчетени 742 млн. евро приходи.

Коментари: 0