Отличиха „Галакси Инвестмънт Груп“ за най-успешна инвестиция в хотелския бизнес

Компанията беше отличена в първите Годишни награди на Националния борд по туризъм

Отличиха „Галакси Инвестмънт Груп“ за най-успешна инвестиция в хотелския бизнес
Автор: Галакси Инвестмънт Груп

Награда за най-успешна инвестиция в хотелския бизнес за хотел InterContinental Sofia получи "Галакси Инвестмънт Груп". Компанията беше отличена в първите Годишни награди на Националния борд по туризъм, а призът получи лично управителят на дружеството Константин Бояджиев.

InterContinental Sofia е собственост на "Галакси Инвестмънт Груп" през "Интерхотел Гранд – Хотел София" АД, като хотелът се управлява от InterContinental Мениджмънт България ЕООД.

„Стъпването на бранд от толкова висок клас в България ще спомогне за изграждането на положителния образ на страната като луксозна туристическа дестинация, поставяйки я на картата на международните бизнес и туристически пътувания“, заяви Константин Бояджиев.

Наградите бяха раздадени в рамките на конференцията "Дигитална трансформация в туризма". Форумът се организира от Националния борд по туризъм със съдействието на Министерството на туризма и Държавната агенция "Електронно управление“. Наградата е реплика на монета на одриския владетел Аматок, открита край Казанлък с произход от долината на тракийските царе (389-356 г. пр. н. е. с прекъсвания), на която в горния край е изобразена роза. Монетата е предоставена от личната колекция на Ставри Топалов. Ръководството на Националния борд по туризъм организира за първи път годишната награда.

Коментари: 0