Отмениха изложенията в Пловдивския панаир

Като предпазна мярка срещу разпространението на коронавируса

Отмениха изложенията в Пловдивския панаир

Снимка: Международен панаир Пловдив

568 ~ 1 мин. четене
Пролетните изложби от календара на Международен панаир Пловдив, които трябваше да се проведат от 25 до 29 март 2020 г.,  се отлагат  с оглед на настоящата епидемиологична обстановка в България, съобщиха от дружеството.

Международен панаир  Пловдив се присъединява към усилията на  лидерите в изложбената индустрия по света и на българското правителство  за ограничаване на разпространението на заразата като пренасочва своите прояви за следващи дати, въпреки че бяха планирани сериозни превантивни мерки за гарантиране на безопасността на участниците, обясняват организаторите.

Всяка година близо 300 фирми и над 30 000 посетители от страната и чужбина се включват в  изложбите „Природа, Лов, Риболов“ и „Цветна пролет“, Европейския  форум за социално предприемачество, Италианския  фестивал на красотата и прическата, киноложките състезания.  Интересът  на бизнеса,  специалистите и масовата публика тази година е още по-голям, затова до 18.03.2020 г. ще бъдат обявени нови дати за тяхното провеждане.
Коментари: 0