Президентът на FIFA поздрави „Лудогорец“ за шестата титла

Джани Инфантино благодари на отбора, че „помагат за разпространението на позитивното послание, което носи футболната игра\"

Президентът на FIFA поздрави „Лудогорец“ за шестата титла
472 ~ 1 мин. четене
С официално писмо до президента на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов, президентът на Международната футболна федерация (FIFA) Джани Инфантино е поздравил „Лудогорец” за шестата поредна шампионска титла в българското първенство.

"Имам удоволствието да поздравя “Лудогорец” по случай спечелването на шестата поредна титла в първенството на България. Спечелената титла е резултат на упорита работа и постоянство. Поздравления за футболистите, треньорското и спортно-техническо ръководство, лекарския екип и привържениците на тима. Благодаря на "Лудогорец" и вашата федерация за това, че помагате за разпространението на позитивното послание, което носи футболната игра", пише в писмото на президента на световната футболна централа Джани Инфантино.

Инфантино благодарил на футболния съюз и "Лудогорец" за това, че "помагат за разпространението на позитивното послание, което носи футболната игра".

"Лудогорец" стана шампион за шеста поредна година, като си осигури титлата още преди два кръга. Треньорът Георги Дерменджиев посочи, че целта е отборът "да стане константа в групите на Шампионската лига".
Подкрепи Economic.bg