Продават имението на Playboy за $200 млн.

Хю Хефнър има право да остане в имота до смъртта си

Продават имението на Playboy за $200 млн.
4406 ~ 1 мин. четене

Ако някога сте мечтали да прекарате една но в имението на Playboy, сега имате тази възможност. Агенция за недвижими имоти пусна обява със снимки на имението, което се предлага на цена от 200 млн. долара.

В замяна ще получите 20 000 кв. метра имот и завистта на всички около вас, пише изданието Business Insider.

Новият собственик ще има възможността да обитава къщата на легендарния собственик на Playboy Хю Хефнър, който е живял тук последните 40 години.

В момента имотът е собственост на Playboy Enterprises, която отдава под наем имението, а новите собственици са длъжни да позволят на Хю Хефнър да продължи да живее в дома си, в който има достатъчно място за всички.

Къщата се намира в квартал Holmby Hills в Лос Анджелис, точно между Бевърли Хилс и Уестлууд. Разполага с 29 стаи.

Имотът включва главното имение и къща за гости с четири спални.

В продължение на десетилетия в имението на Playboy са организирани редица партита и диви нощи, които са част от холивудската легенда.

Имотът е проектиран през 1927 г. в стил Gothic Tudor, а Хю Хефнер го нарича база на империята си през последния половин век.

Освен стандартните стаи, в него има домашно кино, винарска изба, отделна къща за игри и фитнес зала.

В двора има още кортове за тенис, басейн, частна гора от секвоя и постройка, наподобяваща пещера, в която се провеждат вечерните приключения.

Имението е един от малкото имоти в Лос Анджелис, които имат лиценз за зоологическа градина.

Компанията купува имението преди 45 години за малко под 1 млн. долара. За времето си това е исторически висока цена. Но изглежда е добра инвестиция, тъй като сега е обявено за 200 млн. долара. 

Подкрепи Economic.bg