Първият хотел Hyatt в София отвори врати (снимки)

Хотелът разполага с италиански ресторант, както и с 10 конферентни зали

Първият хотел Hyatt в София отвори врати (снимки) 6 Снимки

Снимка: Hyatt Regency Sofia

Първият хотел от световната компания в сферата на хотелиерството, Hyatt, отвори врати в София. Той се намира до паметника „Васил Левски“ в центъра на столицата. Hyatt Regency Sofia има 183 стаи за гости, включително 22 апартамента.

Hyatt Hotels Corporation, със седалище в Чикаго, е водеща световна компания в сферата на хотелиерството с 21 отличителни бранда. Към 30 юни 2020 г. портфолиото на компанията включва повече от 900 хотелски, all-inclusive и уелнес курортни имота в 65 държави на шест континента.

„Радваме се да обявим откриването на нашия първи хотел Hyatt в красивата София,” заяви Лоран Шодер, генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia. „Централното разположение на хотела е идеално за пътуващите за бизнес или почивка, които искат да разгледат този забележителен град и да се запознаят с неговата жива култура и богата история“, каза още тя.

Всяка стая в Hyatt Regency Sofia разполага с панорамна гледка към храм-паметник „Св. Александър Невски“. Гостите, които са отседнали в Regency Club стаи и апартаменти, имат право на безплатна закуска, питиета и ордьоври.

Хотелът разполага с италиански ресторант The Revolutionary Dining Room & Bar, панорамен бар на покрива The Scene Rooftop Bar & Terrace, както и с уелнес център, салон за красота и денонощен фитнес.

В Hyatt Regency Sofia има и 10 многофункционални зали с обща площ от 1,468 кв. м Бална зала „Васил Левск“ със своите 533 кв. м е една от най-големите зали в София. Тя може да бъде разделена на три отделни части и съдържа четири вградени проектора и екрани. Зала „Ботев“ на партерното ниво е идеална за по-малки срещи и събития, с големи прозорци.

The Loft осигурява три ексклузивни пространства на покрива, които могат да бъдат резервирани поотделно или в комбинация. The Living Room и The Den предлагат домашен комфорт, завършен с частен бар и камина, докато The Conservatory гарантира бягство извън града със своята розова градина и ботаническа атмосфера.

Коментари: 0