Reserved влиза в City Center Sofia

Молът сменя името си на Park Center

Reserved влиза в City Center Sofia
3785 ~ 2 мин. четене

Европейската модна марка Reserved влиза в City Center Sofia и в края на лятото ще отвори там най-големия си магазин за София. Договорът за наем бе подписан през февруари с посредничеството на Forton/Cushman&Wakefield като ексклузивен лизинг агент на търговския център.

Магазинът на Reserved ще е на две нива – партер и +1, разположен на обща площ от близо 2300 кв. м. Така марката се нарежда сред ключовите наематели във втория софийски мол и става най-големият моден търговец в него.

Официалното откриване е насрочено за средата на август.

„Влизането на Reserved в City Center Sofia е знак за нарастващото доверие в търговския център. City CenterSofia има голям потенциал за развитие не само заради отличното си местоположение, но и благодарение на инвестициите в обновяването му и новата концепция за подбор на наематели“, коментира Росен Генев, мениджър „Търговски площи“ във Forton/ Cushman&Wakefield.

Новият магазин на Reserved в City Center Sofia ще предлага пълна гама от мъжки, дамски и детски колекции на марката. Дизайнът ще е издържан в обновената концепция на бранда в съответствие с по-високия профил на търговския център.

City Center Sofia става Park Center. Официалното представяне на новата концепция на мола е планирано за есента.

След придобиването му от Revetas Capital новото позициониране на City Center Sofia предвижда той да се наложи като локация за удобно пазаруване, бизнес срещи и прекарване на свободното време. Ориентиран е към ежедневните посещения, а заради централното си местоположение и близостта до престижни жилищни и бизнес райони се залага на селекция от марки в средния към висок ценови клас.

До момента с посредничеството на Forton/ Cushman&Wakefield са подписани договори с ключови наематели за общо над 5000 кв. м в търговския център. По-големите сред тях са Sport Depot, CCC, Capella Play.

На ниво +1 в мола се оформя зона за висок клас марки, а на горния етаж остават киното и зоната за хранене, която ще е обновена и разширена. На същото ниво вече се намира и магазинът на „Техномаркет“. На последния етаж ще има голям детски център Capella Play и ресторант с широка тераса и места на открито. Партерът остава за микс от заведения, козметика, услуги и различни магазини.

Успоредно с обновяването на микса от наематели тече и цялостно преустройство, като вече са подменени подовите настилки, окачените тавани, асансьорните клетки и инсталациите. Местата на ескалаторите също са променени, за да се избегнат т.нар. мъртви зони в търговския център.

Подкрепи Economic.bg