Next Consult става партньор на SAP България

Консултантската компания придобива и дял в ЕсПро

Next Consult става партньор на SAP България

Българската консултантска компания в управлението Next Consult, обяви началото на партньорските си взаимоотношения с водещия световен производител на бизнес системи – SAP AG. С подписването на договора между двете компании, Next Consult придобива статут а риселър с добавена стойност на SAP за България.

„Доскоро ние не функционирахме като директен внедрител на бизнес системи, а само като специалисти-консултанти в областта на бизнес процесите“, разясни Орлин Дочев, управляващ партньор в Next Consult. От думите му стана ясно, че до този момент консултантската компания се е старала да запази неутралитет, но с развитието и израстването и това започнало да става не само трудно за тях, а и непълноценно за клиентите им. Точно поради тази причина българската компания влиза в партньорство със световния гигант SAP AG.

“На този етап възниква риск подобрението на процесите, за което са работили нашите консултанти, съвместно с екипите на потребителските организации, да се окаже подкопано заради намесата на трети среди. Това наложи решението да потърсим начин да предложим на потребителските организации и системи за автоматизиране на бизнес дейностите им“, обясни Петър Миленков, партньор „Бизнес развитите“ в Next Consult и управител на ЕсПро.  

В подкрепа на партньорството си със SAP Next Consult обяви и придобиването на мажоритарен дял в българската консултантска компания ЕсПро – фирма с фокус върху внедряването на ERP системи и партньор на SAP от 2008г. 

Коментари: 0