Сгради 3 и 4 на Royal Garden в Пловдив вече се реализират

Комплексът на "Галакси Инвестмънт Груп" получи награда от национален конкурс „Сграда на годината“ за сгради 1 и 2

Сгради 3 и 4 на Royal Garden в Пловдив вече се реализират

Снимка: Галакси Инвестмънт Груп

924 ~ 2 мин. четене
Автор: Галакси Инвестмънт Груп

"Галакси Инвестмънт Груп" започва строителството на сграда 3 и 4 в един от най-предпочитаните жилищни комплекси на град Пловдив – Royal Garden. Той се намира в квартал "Отдих и култура", който през последните години претърпя истинско развитие и облагородяване благодарение на своята локация, новоизградена инфраструктура и красиви паркови зони. Проектът се изпълнява спрямо последните тенденции на жилищното проектиране и е в съответствие с най-високите стандарти за качество и норми на националното и европейското законодателство.

Комплексът получи награда от най-престижния национален конкурс „Сграда на годината“ за сгради 1 и 2, а с реализацията на сгради 3 и 4 успешната и модерна жилищна концепция ще бъде напълно завършена.

Галакси Инвестмънт Груп“ е дългосрочно ангажирана c проектите, ĸoитo реализира. Благодарение на това вече 20 години компанията печели доверието нa своите клиенти и партньори“, сподели управителят на дружеството Константин Бояджиев.

Royal Garden e поредният ни жилищен проект, в който комфортът на обитаване е определящ. Сега, с реализацията на двете нови сгради, целта ни е дa продължим да отговаряме на високите очаквания на нашите клиенти зa “дом от пръв поглед“ в cпoĸoйнa и ypeдeнa cpeдa на живот“, допълни Бояджиев.

Хармоничното разположение на двете сгради на Royal Garden позволява оформянето на обширен вътрешен двор и градина с максимална площ. Те разполагат със 145 апартамента от различен тип, със светла височина 2.85 м и разпределения на помещенията, създаващи максимален простор, светлина и уединение. Правите форми ги правят подходящи за разнообразни интериорни решения. За постигането на отлична осветеност и ослънчаване на жилищата са проектирани характерните за проекта лоджии и еркери. На горните етажи на сградите са позиционирани обширни тераси с красиви гледки, които да се превърнат в любимото място за отдих на своите обитатели.

В реализацията на проекта са заложени висококачествени материали на водещи в сферата марки, които гарантират устойчивост във времето. Ще бъдат използвани ефективни топлоизолационни материали, фасадна топлоизолационна система, а последните два етажа ще са изпълнени с вентилируема фасада с HPL. Планирана e висок клас алуминиева дограма. С цел редуциране на шума в самия апартамент се предвижда поставянето на шумоизолация под подовата замазка. Заложено е допълнително окабеляване за „умен дом“. Ще бъде изградена система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода и подобряващи вкусовите й качества. За спокойствието на живущите е заложен монтаж на датчици за вода като част от системата за превенция от наводнения. В премиум жилищата е планирана и система за пречистен свеж въздух с възможност за контролиране на влажността.  

Royal Garden е проект от затворен тип, предлагащ множество услуги и удобства, които ще допринесат за по-качествения живот на своите обитатели. Сред тях са просторна градина, подземен паркинг с паркоместа и гаражи, контролиран достъп, видеонаблюдение, видеодомофонна система към всеки апартамент, детска площадка и кътове за сядане. На партерно ниво ще бъдат разположени търговски площи, единични и двойни гаражи. Всичко това превръща проекта в привлекателна среда за живот, съчетаваща уюта на съвременния дом с разнообразието от възможности за развлечение и отдих.

Подкрепи Economic.bg