Шест функции в Galaxy S9, които човек веднага да изпробва

Подредбата е на Vivacom

Шест функции в Galaxy S9, които човек веднага да изпробва

Снимка: Vivacom

Най-новият флагман на Samsung – Galaxy S9, вече е наличен в търговската мрежа и потребителите лесно могат да се сдобият с устройството. От Vivacom са подредили шест от най-любопитните, според тях, функции на смартфона, които човек трябва да изпробва първо. 

Ето ги и тях: 

1) Снимай – От Samsung отново поставят акцент върху камерата – 12-мегапикселова основна и 8-мегапикселова предна при Galaxy S9, и двойна 12-мегапикселова основна при Galaxy S9+. Те ще направят снимките ти красиви при различни видове светлина и ще уловят нощните ти приключения с поразителна яснота, благодарение на адаптивния режим на двойната бленда F1.5/F2.4. Можеш да създаваш и пленителни видеоклипове с функцията за супер забавен каданс. Дори да не успяваш да задържиш телефона си неподвижен, снимките ще са с кристална чистота, благодарение на оптичната стабилизация на изображението (OIS).

2) Настрой интелигентното сканиране – Отминаха дните, в които всеки път трябва да въвеждаш парола, за да отключиш телефона си. Със Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ можеш да настроиш интелигентно сканиране, което комбинира разпознаване на лица и сканиране на ириса. Телефонът ще те идентифицира дори при слаба светлина. Трябва просто да активираш опцията от менюто с настройки и готово – отключваш го незабавно, когато и където е необходимо.

3) Слей се със звука – чистият звук на двойните стереоговорители, настроени от AKG, е 1,4 пъти по-мощен от този на предишните телефони от Galaxy серията.

4) Направи си собствено Emoji – Защо да използваш жълто усмихнато емотиконче, когато можеш да си създадеш свое, приличащо досущ на теб? Това вече е възможно с новите флагмани на Samsung. Просто отвори камерата, избери режим AR Emoji, снимай се и след секунди ще видиш своята анимирана версия. Можеш и да запишеш клипове, в които твоето емоджи с добавена реалност говори, пее или прави, каквото пожелаеш. Сподели ги с приятели, за да направиш своя чат уникален.

5) Сподели безпроблемно екрана си с други Samsung екрани – можеш да споделяш лесно снимки и видеоклипове, като синхронизираш устройствата си чрез своя Samsung профил.

6) Превключвай бързо приложенията – сърфирай в интернет, направи си собствено емоджи с добавена реалност или играй любимата си игра. Каквото и да правиш, то се извършва плавно и бързо с мощната комбинация от мобилен процесор Octa-core Exynos 9810 и 4 GB RAM памет при Galaxy S9 и 6 GB RAM при Galaxy S9+.

Samsung Galaxy S9 и Samsung Galaxy S9+ се предлагат в най-модерния за 2018 година цвят - ултравиолетово, а за почитателите на по-класическия стил са вариантите в среднощно черно и  син корал. 

Цената на Samsung Galaxy S9 64GB е 48,58 лв./месец с или 1019,98 лв. в брой с план SMART U. А Samsung Galaxy S9+ 64GB струва 55,58 лв. месечно или 1 169,98 лв. в брой с план SMART U от VIVACOM.
Коментари: 0