Търсят най-добрите млади дигитални специалисти

Победители ще бъдат излъчени в 10 категории

Търсят най-добрите млади дигитални специалисти

Internet Media Group започна търсенето на млади таланти в 10 различни области на дигиталния маркетинг. Кандидатстването в конкурса Digital Stars започна в началото на октомври, като в него могат да участват български граждани на възраст между 18-35 години. 

Крайният срок за подаване на кандидатурите е до 27 октомври. Победители ще бъдат излъчени в 10 категории в сферата на дигиталния маркетинг - Pay-per-click реклами, Маркетинг в социалните мрежи, SEO, Content Marketing, Маркетинг стратегии и бизнес развитие, Email маркетинг, Дигитален PR & Influence Marketing, Creative, Електронна търговия, Автоматизации и чат ботове.

Участниците трябва да имат професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг не повече от 5 години. Те могат да се кандидатират само в една от 10-те категории, а за целта трябва да изпратят case study за свой проект. Кандидатът трябва да предостави информация за клиента, целите, които са поставени, какви методи и инструменти са използвани за постигането им и обобщени крайни резултати. По този начин журито ще може да придобие реална представа за знанията и уменията на кандидата и да ги оцени подобаващо. 

Позволено е и номиниране на кандидати. Важно условие е, че човекът, който номинира даден кандидат, да представи неговите постижения максимално изчерпателно.

Съставът на журито за сега се пази в тайна и ще бъде оповестен официално, след като изтече срокът за подаване на кандидатурите. В него са включени едни от най-изявените и добри специалисти в различните сфери в страната, твърдят от Digital Stars. 

“Digital Stars цели да покаже и награди постижения на талантливи млади дигитални маркетолози в България. Подобно отличие ще открие още по-големи възможности за професионална реализация на по-младите специалисти в бранша. Така че, съветвам всички млади специалисти да бъдат смели и да се включат в първото издание на конкурса”, разказва дигиталният маркетолог Петър Дяков, главен инициатор и част от организаторския екип.

Победителите ще бъдат обявени на 30 ноември по време на бляскава гала вечер. Участието в конкурса е напълно безплатно. Пълните условия и правила за участие може да откриете в официалния сайт на конкурса: https://digitalstars.bg

Коментари: 0