18-те най-добри смартфона в света

Празниците са съвсем близо, а тази класация може да ви помогне в избора на подарък

18-те най-добри смартфона в света
6902 ~ 3 мин. четене

Празниците са съвсем близо, което означава, че създателите на смартфони вече предлагат своите най-добри устройства.

Ето нашата класация на най-добрите телефони, които можете да си купите.

18. BlackBerry Passport


BlackBerry Passport може да изглежда странно, но много от феновете на марката изглежда го харесват. Той има удобна клавиатура, но ключовата характеристика е неговият уникален квадратен дизайн.

17. BlackBerry Classic


Устройството прилича на по-старите BlackBerry модели, но се отличава със сензорен екран и отлична физическа клавиатура.

16. BlackBerry Priv


BlackBerry Priv не работи със системата на бранда, а работи с Android. Това може да е страхотно устройство за тези, които искат физическа клавиатура, но все още имат достъп до приложения и услуги на Google, които не са на разположение на другите устройства BlackBerry.

15. Moto G


Ако търсите достоен Android телефон на ниска цена, трябва да се доверите на Moto G. Това не е най-мощният телефон, но това e достатъчно добър за почти всичко, което статистическият потребител прави.

14. HTC One M9


В HTC One M9 е най-новият телефон от HTC. Той има хубав дизайн, но му липсват основни характеристики като система за мобилни плащания и сензор за пръстови отпечатъци.

13. iPhone 6


iPhone 6 може да е на повече от година, но все пак е добър вариант, ако искате да спестите малко пари за iPhone. Той изглежда точно като iPhone 6S и никой не може да разбере, че имате миналогодишния модел.

12. iPhone 6 Plus


iPhone 6 Plus все още е един от най-добрите телефони, които можете да си купите днес. А купувайки миналогодишния модел, можете да получите почти същите опции като новия iPhone 6S Plus, спестявайки пари.

11. OnePlus 2


OnePlus 2 е отличен избор, ако търсите за добре направен телефон с отлични характеристики, но не искате да похарчите много пари. Единственият начин да получите това устройство е да го поръчате директно от компанията OnePlus, но доставките са ограничени.

10. Moto X Pure


Moto X Pure е един от най-изненадващите нови телефони, с които започна тази година. Той работи с версия на Android, въпреки че има някои специфични приложения и функции на Motorola.

9. HTC One A9

Устройството може да прилича на iPhone, но HTC One A9 е напълно различен отвътре.

8. Samsung Galaxy S6


Ако търсите красив телефон, Samsung Galaxy S6 е чудесен избор. Той има всичко, което очаквате от едно устройство - бърз и точен сензор за пръстови отпечатъци и Samsung Pay, както и новата система за мобилни плащания на компанията.

7. Samsung Galaxy Note 5


Samsung Galaxy Note 5 разполага с голям дисплей и стилус за водене на записки. Новият метал и дизайнът на стъклото са страхотни.

6. Samsung Galaxy S6 Edge


Samsung започна да прави прекрасни телефони през 2015 г., а Galaxy S6 Edge е отличен пример за това. Телефонът е почти същият като Galaxy S6, но има по-красив екран.

5. Samsung Galaxy S6 Edge +


The Galaxy S6 Edge + е двоен по размери в сравнение с S6 Edge. Това е и най-добрият смартфон Samsung, правен някога.

4. Nexus 5X


Nexus 5x е едно от най-новите устройства на Google, и това е един от най-добрите телефони, които можете да си купите днес. Единственият истински съперник на Nexus 5X е iPhone. Ако не искате iPhone и искате най-доброто от Android, Nexus 5x няма да ви разочарова.

3. Nexus 6P


Nexus 6P е малко по-голяма версия на новия Nexus 5x. Той е направен от Huawei - китайската смартфон компания с отлична репутация за хардуер. Това е и най-добрият Android телефон, които можете да си купите днес.

2. iPhone 6S Plus


Новият iPhone 6S Plus е най-доброто от телефоните с голям екран. Той може да прилича на миналогодишния модел, но има някои нови функции като 3D Touch и други.

1. iPhone 6S


iPhone 6S е най-добрият телефон, който можете да си купите.

В допълнение към красивия дизайн, от iPhone гарантират, че винаги ще получавате най-добрите приложения на разработчиците и надеждни софтуерни актуализации с най-новите и най-големи особености от Apple. Никое друго устройство не може да предложи това.

Класацията е цитирана от изданието Business Insider и няма официална стойност.

Подкрепи Economic.bg