Тейлър Суифт с имоти за поне $84 млн.

Те са пръснати в 4 американски щата

Тейлър Суифт с имоти за поне $84 млн.

Снимка: Инстаграм профил

1872 ~ 2 мин. четене
Тейлър Суифт още няма 30 години, но вече се справя доста добре с кариерата си. Един несъмнен показател за този успех е нейното впечатляващо портфолио от недвижими имоти, както съобщава сайтът за недвижими имоти Trulia. Тя има имоти за най-малко 84 милиона щатски долара, разпределени в четири американски щата.

Два от тези имоти се намират в град Нашвил, Тенеси, град с очевидно значение за живота и кариерата на Суифт, тъй като кариерата й започва именно в кънтри музиката. Нашвил е известен като столицата на кънтрито.

Единият имот е апартамент с площ от 3240 кв. фута (300 кв. м), купен от певицата, когато тя е едва на 20 г.

Другият е огромно имение, купено през 2011 г., с основна къща с площ от 5 600 кв. фута (520 кв. м)и къща за гости с площ 2 000 кв. фута (186 кв. м). Въпреки огромното си пространство, той се оказва най-евтиният имот, който певицата притежава. Струва около 2,5 милиона долара.

Следващата локация е Лос Анджелис, където Суифт прекарва много време, като се има предвид кариерата й в шоубизнеса. И въпреки че тя продаде къщата си в Чевърли Хилс за 4 млн. долара по-рано тази година, младата звезда все още притежава още две жилища в Лос Анджелис: една къща в Бевърли Хилс с площ от 2 950 кв. фута (274 кв. м), която се продава, и втори - бивше имение в Бевърли Хилс на известния филмов продуцент Самюъл Голдуин, което певицата купи през 2015 г. За последния имот Суифт има големи планове, очаквайки от Комисията за културно наследство на Бевърли Хилс разрешение, за да го възстанови и превърне в историческа забележителност.

Суифт притежава и имение в Роуд Айлънд със седем спални и девет бани, което се оценява на 6.65 милиона долара. Именно в Ню Йорк се намират най-много от имотите на певицата, като три от тях са на една пресечка в Трайбека.

През 2014 г. Суифт купи два съседни мезонети в Трайбека и ги превърна в един масивен мезонет с десет спални, десет бани, с обща площ от 8 309 кв. фута (772 кв. м). Новият имот струва около 20,5 милиона долара. 

След това през 2017 г. певицата купува старата градска къща в съседство, която сега се оценява на 12,5 милиона долара. 

И накрая, порез февруари тази година младата изпълнителка похарчи 9,75 милиона долара за апартамент на втория етаж на същата сграда, където е й модерният й пентхаус.
Подкрепи Economic.bg