Tesla Model 3 идва в Европа

Електрическият автомобил ще бъде изложен на изложение в Париж между 14-ти и 29-ти ноември

Tesla Model 3 идва в Европа
Tesla вече планира предстоящата премиера на Model 3 на пазара в Европа. От тази седмица автопроизводителят ще започне да излага достъпния електрически модел в салоните на Стария континент и междувременно е разпратил покани на онези, които имат резервации за ранно закупуване. Освен това шефът на глобалната инфраструктура за зареждане в компанията Дрю Бенет потвърди, че европейската версия на Tesla Model 3 ще дойде с CCS (Combined Charging System) портове за бързо зареждане.

Tesla Model 3 ще бъде изложен в известен парижки автосалон между 14-ти и 29-ти ноември. Клиенти в Испания, Норвегия, Германия, Белгия, Португалия, Швейцария, Италия, Австрия и Холандия също са получили покани.

Tesla се измъчи доста с Model 3 и едва наскоро успя да постигне своята цел от 5000 автомобила седмично, пише HiComm. Показвайки колата в Европа, компанията демонстрира, че е оставила производствените си проблеми зад гърба и е готова да предлага Model 3 на повече пазари.

Включването на CCS е допълнителен жест към европейските клиенти, тъй като този стандарт се използва много на континента.
Коментари: 0