Започва поетапно спиране на парното в София

Потребителите ще бъдат допълнително информирани от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на отчетите

Започва поетапно спиране на парното в София

Снимка: Pixabay

560 ~ 1 мин. четене
Симона Димитрова Автор: Симона Димитрова

От утре, 29 април, „Топлофикация София” започва поетапно изключване на отоплението в столицата. Всички фирми за дялово разпределение са уведомени, а процесът по спиране на парното се очаква да приключи до 30 април, заявиха от общинското дружество. Потребителите ще бъдат допълнително информирани от обслужващия ги топлинен счетоводител за графиците на отчетите.

В тази връзка „Топлофикация София” призовава клиентите си в рамките на отчетния период да осигурят достъп до всички жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени.

За клиентите, чийто топлинен счетоводител е фирмата за дялово разпределение на „Топлофикация София“, отчетът на измервателните уреди ще започне от 10 май.

Всички клиенти имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. Ако нямат възможност да осигурят достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят допълнителна дата за индивидуален отчет, която се заплаща според ценоразписа на съответната фирма за дялово разпределение.

Коментари: 0