Столична община затваря за ремонт нови части от \"Дондуков\"

Променят се спирки на градски транспорт

Столична община затваря за ремонт нови части от \

Забранява се влизането на пътни превозни средства през западната част на кръстовище бул. „Княз Ал. Дондуков” – ул. „Г. С. Раковски” от 22.08.2017 г. до 2.09.2017 г. Това съобщават от Столична община.

За същия период от време се променя маршрута на тролейбусна линия № 9 - от надлез „Надежда“ по действащия временен маршрут до кръстовище бул. “Сливница“ – ул. “Г.С.Раковски“, надясно по бул. “Сливница“, надясно по бул. “Васил Левски“, по бул. “Патриарх Евтимий“ и по действащия временен маршрут до надлез „Надежда“.

Закриват се спирки с кодове: 2205 ул. “Тимок“, 1941 “ул. Дунав“, 1318 „пл. Сточна гара“; 2122 „ул. Поп Богомил“, 1962 „ул. Искър“, 1265 „пл. Ал.Невски“, 1502 “Сатиричен театър“; 1422 “Първа градска болница“. Тролейбусите ще спират на всички съществуващи спирки в променения участък.

От 22 август до 24.00 часа на 27 август се забранява влизането на пътни превозни средства и по южното пътно платно и една лента от северното пътно платно на бул. „Княз Ал. Дондуков“ в кръстовището с ул. „Злетово“.

За четири дни от днес се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Солунска" в западната половина между ул. "Цар Самуил" и ул. "Княз Борис Първи".

Затворен за ремонт остава и участъкът между бул. "Васил Левски" и ул. "Кракра". До края на септември ще бъде спряно движението на автомобили в този участък.

Коментари: 0