Още няколко трески за изглаждане и Galaxy Fold ще се появи на пазара

Това може да се случи през август заедно със Samsung Galaxy Note

Снимка: БТА
Реконструкцията на огъващият се Samsung Galaxy Fold е почти завършена, което означава, че скоро той ще се пови на рафтовете не магазините. Южнокорейският гигант все още не се е ангажирал с конкретна дата, на която ще го пусне в продажба.  
 
Samsung отрече слуховете за стартирането им през юли. Затова се очаква, че Fold може да се появи заедно с Galaxy Note 10 през август, пише GSMArena.  
 
„Повечето от проблемите с дисплея за изгладени, а Galaxy Fold е готов да стъпи на пазара“, каза вицепрезидентът на Samsung Display Ким Сьон-чол. Според него, когато устройството излезе на по магазините, ще привлече голямо внимание.  
 
Впрочем, такова, но негативно, Galaxy Fold вече натрупа – преди първия си пазарен дебют, който бе насрочен за 26 април. Устройството бе разглеждано като революционно заради наличието на огъващ се дисплей. Тъкмо иновацията обаче се оказа и ахилесовата му пета. Samsung отложи влизането в продажба, тъй като непосредствено преди обявения старт стана ясно, че тестови бройки са се оказали дефектни.  
 
Galaxu Fold трябваше да се появи на пазара заедно с Galaxy S10. Въпреки неприятната случка тогава обаче, компанията като че ли не изглежда притеснена от суеверия, че същият сценарий може да споходи дебют на Fold, този път в комплект с Note.  Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Samsung | смартфон | дефект | Galaxy Note | огъващ се дисплей | Galaxy Fold

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини