Apple TV излиза на бял свят в края на 2013

Според анализатори от Piper Jaffray, ще бъдат достъпни две версии на моделите - с 47 и 55-инчови дисплеи

Новото поколение Apple TV модели се очаква да революционизират изцяло телевизионната индустрия във вида, в който я познаваме днес. Потребителите, които проявяват интерес към закупуването на подобен продукт, обаче трябва да се въоръжат с търпение, тъй като премиерата им няма да се реализира скоро. Информация на анализатори от Piper Jaffray разкрива, че компанията планира да представи новите си устройства през ноември 2013г., съобщава cnet.

Данните също така посочват, че ще бъдат достъпни две версии на моделите, които разполагат съответно с 47 и 55-инчови дисплеи. Очаква се също така те да се отличават с уникалния дизайн, който характеризира всички продукти с логото на Apple. Потребителите ще могат да използват интерфейса на телевизорите за навигиране и синхронизиране на файловете между всичките си мобилни устройства.

От Piper Jaffray смятат, че моделите ще включват поддръжка за гласовия асистент Siri и услугата FaceTime, което ще предостави допълнително поле от възможности за клиентите на компанията.

Въпреки, че няма официална информация от Apple анализаторите смятат, че новите устройства ще могат да бъдат купени от потребителите на цена от $1500-$2000.

Коментари: 0