СДВР си направи профил във Facebook

Дирекцията се присъединява към социалната мрежа за да осигури бърза и адекватна двустранна връзка с обществото, обясняват от полицията

Столичната полиция вече има свой профил с социалната мрежа Facebook, съобщиха от пресцентъра на МВР.

От там добавят, че целта на присъединяването към Facebook e СДВР да "има бърза и адекватна обратна връзка с онлайн общността на Facebook".

"Решението на ръководството на дирекцията е продиктувано от възможностите за комуникация, които предлага развитието на интернет. Страницата на дирекцията в социалната мрежа е СДВР-Столична Полиция", добавят от пресцентъра на МВР.

Всъщност профилът на СДВР в социалната мрежа е създаден през миналия месец и вече има 86 "харесвания". На страницата си полицията е публикувала информации за старта на акция "Алкохол и няколко успешно завършени операции.

"Очевидно е, че напредъкът в технологиите и промените в комуникациите допринасят за все по-успешното преодоляване на факторите време и пространство. Почти всеки в България разполага със свой профил във Facebook, ето защо СТОЛИЧНА ДИРЕКЦИЯ НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ се присъединява към социалната мрежа за да осигури бърза и адекватна двустранна връзка с обществото", гласи първият пост на СДВР.

Коментари: 0