ЧЕЗ раздаде безплатни сметки на 550 клиента

Последните 25 бонуса са за общо 996.77 лв.

144 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ, което захранва в ток абонатите в Западна България, вече е раздало 550 безплатни сметки на свои лоялни клиенти. Това стана факт след последните 25 изтеглени печеливши в кампанията "Лоялността ви се отплаща", съобщиха от дружеството. Тази седмица победителите са от София, Перник, Дупница, Тетевен, Монтана, Ловеч, Троян, Гоце Делчев.

"Когато стартирахме инициативата през март, искахме да подкрепим и поощрим лоялните си клиенти, като ги подпомогнем финансово. През тази седмица наградихме печелившите с 996.77 лв. С тях общата сума на подарените от нас безплатни сметки за ток вече е над 25 хил. лв. Предстои ни да зарадваме още 50 свои коректни клиенти до края на кампанията", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Всеки изтеглен в лотарията клиент получава наградата си под формата на надвнасяне на стойността на последната сметка за електроенергия в системата на ЧЕЗ. По този начин сумата се използва за погасяване на бъдещо задължение.

В томболата "Лоялността ви се отплаща"  участват автоматично всички битови потребители, заплащали в срок месечните си задължения през последните 12 месеца, без да е начислявана лихва.

Подкрепи Economic.bg