Часове до концерта на Андреа Бочели в София

Тенорът вече е у нас

Часове до концерта на Андреа Бочели в София
260 ~ 1 мин. четене

Фамозният италиански тенор Андреа Бочели ще пее тази вечер на стадион Българска армия. Той ще представи песни от последния си албум Passione, както и любими класически изпълнения.  Гост сопрано ще бъде Светла Василева.

Бочели вече е в София. Той пристигна късно снощи с частен самолет. Маестрото кацна в нашата столица с директен полет от Краков (Полша) веднага след концерта си там.

Концертът на Бочели първоначално беше обявен за 30-ти в май "Арена Армеец", но поради големия интерес се наложи събитието да бъде преместено на място с повече капацитет.

На стадиона има 16 хиляди места, плюс правостоящи. Ще има видимост от всички сектори, а звукът ще бъде на изключително високо ниво и съобразен с изискванията на Андреа Бочели.

Маестро Бочели обещава да изпълни и най-големите си хитове, спомняйки си топлия прием на българската публика от предишния си концерт у нас.

Ще прозвучат още пиеси от Хоакин Родриго, Астор Пиацола и други автори. В уникалната програма ще вземат участие първокласното сопрано Алесандра Марианели, италианската поп-звезда Илария Делла Бидия, зашеметяващото класическо китарно дуо CARisMA и изпълнителят на бандонеон Марио Стефано Пиетродарчи.

Коментари: 0