„Черният пиар на БСП показва колко далеч е Станишев от Европа“

Бойко Борисов, лидер на партия ГЕРБ

На всички избори БСП работи срещу нас само с черен пиар. Това от своя страна показва, че лидерът им Станишев е далеч от Европа. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в интервю за агенция ПИК. Според него ГЕРБ не си служи с подобни похвати. „Виждате, че ние нямаме пуснати предизборни клипове нито по радиата, нито по телевизиите. Ние водим изцяло позитивна кампания”, допълва Борисов.

На въпрос дали очаква компромати преди изборите в края на месец май лидерът на ГЕРБ отговаря, че „те всеки ден го правят с клиповете по телевизията и лъжите, които разпространяват по наш адрес”:  „Всеки ден действат по този начин, така че, това не ме притеснява”.

Борисов коментира и информацията, че съпругата на Сергей Станишев е спечелила повече от 23 милиона лева за период от 7 години. „По времето на нашето управление, това което тя е спечелила, показва, че сме достатъчно демократични и прозрачни”, смята той. „А що се касае за предишния период, в който са натрупани тези пари, мисля, че на това трябва да отговорят самите те”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

Коментари: 0