Easy Credit и НБУ стартират Предприемаческа академия

В програмата са заложени основни курсове, необходими на един ръководител на корпоративно ниво

324 ~ 1 мин. четене

Една от популярните финансови институции в Източна Европа – Easy Credit, и Нов български университет (НБУ) основаха Предприемаческа академия, която ще подготвя фирмени мениджъри. Академията.

Академията, която ще стартира дейност в края на месец май, е отворена както за студенти и все още стартиращи своя професионален път млади хора, така и за всеки, който търси развитие, израстване в кариерата или просто желае да промени своя професионален път в нова и по-добра посока.

В програмата са заложени основни курсове, необходими на един ръководител на корпоративно ниво. Занятията ще се провеждат във Факултета за дистанционно, електронно и продължаващо обучение към НБУ и в офисите на Easy Credit.

Курсистите ще определят своята програма сами, като ще избират както продължителността на обучението, така и курсовете. Това ще определя и какъв документ ще получат след приключване на обучението си - сертификат, удостоверение или свидетелство за професионална квалификация „Фирмен мениджър”. На завършилите с минимален успех 5.00 ще бъде предложен стаж в Easy Credit, с възможност за оставане на постоянна работа.

Мисията на Предприемаческа академия и възможностите за обучение в нея ще представят лично създателите на Easy Credit – Станимир Василев и Неделчо Спасов, в Ден на отворените врати в Нов български университет на 17 май от 16 часа в зала 310 (Корпус 1). Двамата ще разкажат и за своя личен опит като предприемачи.  

Подкрепи Economic.bg