Кюлчета и монети радват за Великден

Първа инвестиционна банка обяви специална отстъпка от 5% от 5 до 17 април

Отстъпка от 5% предлага Първа инвестиционна банка /Fibank/при покупката на монета "Българска роза", златни и сребърни кюлчета от серията Blooms. Промоцията е по повод Цветница и Великден и ще важи от 5 до 17 април.

 

Златните и сребърните кюлчета от серията Blooms са дизайнерски кюлчета-медальони на рафинерията ПАМП, които са посветени на пролетния цъфтеж, на празника Цветница и на жените. Кюлчетата са изработени от 1/5 тройунция (6,22 грама) злато или сребро с проба 999/1000, като всяко от тях е снабдено с луксозна кутийка, торбичка от органза, верижка за окачване от сурова коприна и бижутерска закопчалка за улеснение на притежателите.

 

 

В предстоящата промоция цената на кюлче-медальон злато 1/5 унция с изображение на дива роза, орхидея или водна лилия, проба 999 ще бъде 565,25 лв., докато цената за кюлче-медальон сребро 1/5 унция, отново с изображение на дива роза, орхидея или водна лилия, проба 999 ще бъде 52,25 лв.

 

 

 

5% отстъпка има и при закупуването на монета „Българска роза”, която е с цветно изображение, проба 999/1000 и с частично позлатяване. Нейната цена ще бъде 138,70 лв.

 

 

 

Клиентите на Fibank (Първа инвестиционна банка) могат да очакват и други приятни изненади за всеки посетител на клон около Великден.

 

 

 

Коментари: 0