Мая Манолова: ГЕРБ са като второразреден отбор

„Решили са да продължат да се излагат пред очите на всички български граждани", добави зам.-председателят на НС

72 ~ 1 мин. четене

ГЕРБ не искат да разберат, че ние нямаме абсолютно никаква драма с вота, който внасят. Ако са решили да бойкотират собствената си инициатива, то това е тяхно право. Очевидно ГЕРБ са решили да се излагат пред всички български граждани, но това е Народното Събрание, заяви в ефира на Нова Телевизия зам.-председателят на НС и депутат от БСП Мая Манолова.

„ГЕРБ са като второразреден отбор, който не може да си играе играта и пречи на други тим”, заяви Манолова. „Решили са да продължат да се излагат пред очите на всички български граждани. Защо се държат като на махленско футболно игрище, те ще отговарят пред своите избиратели”, посочи още социалистът.  

„Представяте ли си тази злоупотреба с право, която демонстрират ГЕРБ, ако беше практика в други парламенти, където имаше стабилни мнозинства. Ако то не се регистрираше в зала, нямаше да има вотове”, констатира тя.

Вчера и днес трябваше да има дебати по вота, утре е ден за парламентарен контрол, това са приоритети на опозицията, добави Манолова и каза, че в момента ГЕРБ бойкотират себе си и собствената си тема. 

Подкрепи Economic.bg